Terugblik op Evening at the Castle

Wat was 15 juni een fantastische avond op kasteel Cannenburch! We kijken enorm dankbaar terug op een prachtig en zeer geslaagd fundraise-event. Onze 450 gasten genoten van de locatie, de entourage, de in stijl gedekte tafels, geweldige muziek, een goed diner, middeleeuwse spellen, een succesvolle veiling en nog veel meer!

OPBRENGST: RUIM € 80.000,-

Het hele event werd gedragen door een team van meer dan 100 NDI-vrijwilligers. En we zijn er nog steeds een beetje stil van… de netto-opbrengst is ruim € 80.000! Daarmee kunnen we de twee multifunctionele centra in Albanië en Kosovo (af)bouwen – in één woord: geweldig!

NAGENIETEN MET DE FOTO'S

Binnenkort volgen nog meer foto’s 

Een greep uit de reacties

Building the nxtlvl

We bouwen aan een nieuwe toekomst voor kwetsbare mensen in Albanië en Kosovo. Met het (ver)bouwen van twee multifunctionele centra creëren we veilige plekken waar mensen echte aandacht en een warme maaltijd ontvangen. Centra waar ruimte is voor kinderopvang, huiswerkbegeleiding, een werkgelegenheidsproject, Engelse les en kerkdiensten.  In de centra is veel aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden, waarmee mensen zelf blijvende verandering in hun leven kunnen brengen: building the Nxtlvl! 

Ontdek meer over de community centers

op de hoogte blijven van onze events en projecten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief