Businesswize-reizen

Reizen voor en met ondernemers

Speciaal voor ons zakelijke netwerk organiseren we jaarlijks een Businesswisereis. Tijdens een korte reis – meestal van vijf dagen – nemen we jou en je mede-ondernemers mee naar verschillende projecten.

Verbinding en verhalen

Je hoort de verhalen van de lokale bevolking en van onze partners en andere betrokken organisaties met wie we samenwerken. Het doel van deze reizen is: verbinding! Zowel tussen ondernemers onderling, als met ondernemers in Albanië en Kosovo en natuurlijk de verbinding met het werk wat we doen. En uiteraard maken we graag gebruik van de know-how van ons ondernemersnetwerk! 

Ervaringen van Businesswise-reizigers

“Ik ben dankbaar dat ik deel mocht nemen aan een Businesswise-reis. Ik zie een enorme passie bij de mensen die NDI een gezicht geven. Het gaat niet om een druppel op een gloeiende plaat, maar om een druppel op de juiste plaats!” 

“Ik kende het werk van NDI al een paar jaar van vrienden. Inmiddels ben ik als ondernemer regelmatig mee geweest naar Albanië en naar Kosovo. Ik heb met eigen ogen mogen zien en ervaren wat NDI allemaal doet in deze landen en het verschil dat zij maken door te investeren in projecten. NDI verdient het écht om hierin gesteund te worden.” 

Enthousiast?