NDI Business partners

NEW DAY IMPACT BUSINESS PARTNERS

New Day Impact heeft al jarenlang een betrokken achterban van maatschappelijk betrokken ondernemers. Deze “Businessfriends” doen mee aan onze events en/of ondersteunen op andere manieren. Daarnaast hebben we sinds enige tijd ook een groep “NDI Businesspartners”.

Voor New Day Impact zijn deze bedrijven meer dan “friends”: zij zijn onze partners in ontwikkelingssamenwerking! New Day Impact businesspartners geven structureel voor projecten van New Day Impact. Daarnaast zijn ze belangrijke gesprekspartners en bieden ze hulp in “natura”: expertise, diensten en faciliteiten. De sterke namen van onze businesspartners ondersteunen de betrouwbaarheid van New Day Impact. Andersom helpt New Day Impact bij het vormgeven van maatschappelijk bewust ondernemen en krijgen de bedrijven naamsbekendheid via de NDI kanalen. Ook nodigen we onze businesspartners uit als VIPS bij de jaarlijkse events en organiseren we voor dit team extra netwerk activiteiten. In mei 2017 kwam deze enthousiaste groep voor het eerst bij elkaar. Intussen hebben we Lodiers en Partners welkom mogen heten als businesspartner. We zijn dankbaar voor dit unieke team!

Wat zeggen onze partners?

“Als ondernemer ben ik meerdere keren mee geweest naar Albanië en naar Kosovo. Ik heb met eigen ogen mogen zien en ervaren wat NDI allemaal doet in deze landen en het verschil dat zij maken door te investeren in projecten. NDI verdient het écht om hierin gesteund te wonen!”

“Door alle nood in de wereld zie je soms niet waar je moet beginnen. NDI gaat gewoon heel praktisch aan de slag. Geen woorden maar daden. Dat inspireert mij ook weer.”

Bekijk de websites van onze businesspartners door op de logo’s te klikken.