Vrijwilliger gevraagd!

Activiteiten New Day Impact: help je ons mee?

Hi vrienden van NDI!
Als stichting hebben we niet stil gezeten de afgelopen tijd. Er gebeuren weer mooie dingen en er zijn heel veel mooie projecten in ontwikkeling. Volg je ons ook al op facebook en Instagram? Daar geven we regelmatig updates over ons werk! Maar al dit werk kan natuurlijk niet gedaan worden zonder onze vrijwilligers! We hebben je nodig! Help je mee?

Overzicht

Voor de Summerrun gaan we al fietsend en hardlopend geld ophalen voor een mooi sociaal project: een geitenboerderij in Korça (Albanië). Dit project wordt opgezet om werkgelegenheid aan de lokale inwoners te bieden. Door het fokken van een goed ras geiten kunnen er zuivelproducten worden verkregen die vervolgens worden verkocht. Deze sociale onderneming wordt opgezet om een inkomensgenererende activiteit te creëren waarvan gemarginaliseerde individuen en de gemeenschap kunnen profiteren van levensvaardigheden, beroepsopleiding en seizoensarbeid.

Vrijwilligers

Maar……we kunnen voor deze activiteiten nog vrijwilligers gebruiken! Bijvoorbeeld om water uit te delen of om op bepaalde posten van de route staan als wegwijzers, bij het inschrijven of om fruit uit te delen, finishtijden te noteren enz. We kunnen de hele dag door mensen gebruiken (van 9.00 – 15.00 uur). Kun je niet de hele dag maar alleen een paar uurtjes? Dat geeft niet! Dan zijn we ook heel blij met jou!

Geef je op via onderstaand formulier of mail naar info@newdayimpact.nl.

Meer info

Summerrun 2022

NDI gaat weer een groots gala/dinerevent organiseren. Het belooft een waanzinnig evenement te worden op het Skydeck in Teuge. Het thema is: ‘The Sky is the limit’. Bezoekers nemen we deze avond ‘mee op reis’ naar onze projecten in Albanië en Kosovo. Ze beleven een onvergetelijke avond. Met dit grote evenement willen we geld ophalen voor een nieuw multifunctioneel centrum en bouwprojecten in Kosovo (Gjakova). In dit nieuwe centrum kunnen Roma-gezinnen geholpen worden op het gebied van onderwijs en primaire levensbehoeften als maaltijden.

Vrijwilligers

Maar dit grote event kan niet doorgaan zonder onze vrijwilligers! Dus heb je je nog niet opgegeven voor 18 juni en wil je met ons een onvergetelijke reis neerzetten? Meld je dan z.s.m. aan als vrijwilliger. We zoeken vrijwilligers voor de opbouw (vrijdagavond), voor de zaterdag met aankleding en voor de afbouw op zondag.

Geef je op via onderstaand formulier of mail naar info@newdayimpact.nl.

Meer info

Rilindja Community Centre

We gaan deze dag op maar liefst 3 golfbanen golfen in de omgeving van Apeldoorn. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze projecten in Albanië en Kosovo.

Vrijwilligers

Kun jij je deze dag vrijmaken en wil je ons helpen? Dan ben je meer dan welkom!

Geef je op via onderstaand formulier of mail naar info@newdayimpact.nl.

Meer info

Projectenoverzicht

Aanmelden