Onze reizen

New Day Impact ondersteunt reisinitiatieven die ten doel hebben eigen gaven en talenten in te zetten t.b.v. humanitaire hulp, bijv. in de bouw, gezondheidszorg of welzijnswerk. Zelf daadwerkelijk betrokken zijn heeft veel impact. Het verandert de kijk op de eigen leefsituatie en geeft zicht op wat armoede eigenlijk betekent. Het daagt uit om blijvend te werken aan bestrijding van onrecht.

New Day Impact organiseert reizen met een missie naar onze projecten en die van onze partners, om daar ook echt aan het werk te gaan. We kijken daarbij naar de talenten en interesses van de reizigers. Veel deelnemers vinden het leuk om bezig te zijn met kinderwerk: dansen, spel, drama en knutselen. Anderen willen liever klussen en praktisch bezig zijn. Er zijn veel mogelijkheden binnen de projecten om aan de slag te gaan!

Ook organiseren we jaarlijks een New Day Impact Businesswise reis. Ondernemers gaan mee op een reis van vijf dagen langs de projecten om de verhalen te horen en hun deskundigheid in te zetten.

 

Meld je aan of vraag om meer info

    Reisverslagen