Update voedselpakkettenactie (1)

april 20, 2020 11:49 am

Drukker dan ooit

Onze vrienden in Albanië en Kosovo zijn drukker dan ooit. In Albanië mag men niet langer dan een uur het huis uit en die tijd wordt gebruikt om de pakketten bij gezinnen te brengen. In veel gevallen moet daar speciaal toestemming voor worden gevraagd aan de gemeente en politie. Daarnaast hebben zij veel telefonische en online contacten met de mensen. Meer nog dan bij ons is het daar heel moeilijk dat men elkaar niet kan ontmoeten. Veel gezinnen hadden al een ‘armoede-stress’, nu is daar nog extra stress door deze pandemie bijgekomen. Deze praktische voedselhulp-actie brengt iets van hoop. Onze partners geven zo handen en voeten aan Gods liefde, door te voorzien in een nood bij mensen, ongeacht hun achtergrond.

Uit de praktijk

Pastor Jeton vertelt ons:
“Een familie uit Deçan belde me en vroeg om een zak meel. Dit is een zeer arm gezin, woonachtig in een klein stadje op 30 minuten afstand van Gjakova. Toen ik daar aankwam, zei de vader met tranen in zijn ogen dat hij zo dankbaar was voor de 25 kilo zak meel die ik had gestuurd. Hij zei toen: “We eten nu al een week aardappelen.” Dus ik begreep dat ze een hele week geen meel of ander voedsel naast aardappelen hadden. Dit brak echt mijn hart!”

WIL JE ONS HIERBIJ HELPEN?

Voor € 20,- heeft een gezin eten voor een hele week. Onze partners dragen er zorg voor dat het op de goede plekken komt.

Actie voedselpakketten

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €20,00

Klik hieronder voor meer informatie over dit project.

Actie voedselpakketten in Albanië en Kosovo