Ten Years of Impact

december 17, 2019 2:37 pm

TEN YEARS OF IMPACT!

Op 7 december was het precies 10 jaar geleden dat Stichting New Day Impact officieel werd opgericht. Geweldig om dat 10 jaar later precies op die datum te kunnen vieren met 150 betrokkenen!

Een feest van herinneringen, anekdotes, foto’s, filmpjes en muziek. Bijzonder ook om Evis, Berti en Rik aan het woord te horen met hun terugblik op ‘Ten years of impact’.

We zijn als bestuur ontzettend dankbaar voor de samenwerking met zoveel fijne mensen. Met de inzet van zoveel vrijwilligers. Met mensen die in beweging zijn gekomen voor het werk van NDI en mee op reis zijn geweest om aan de slag te gaan en zich in te zetten voor de projecten. Met de donateurs en businesspartners die zorgen voor een stabiel fundament onder ons werk. Met medewerkers op en buiten het NDI kantoor die zorgen voor PR, mooie schema’s, overzichtelijke financiën en uitgewerkte plannen.

Het feest was mooi, het voelde als een ‘thuiswedstrijd’. Wat werd het weer duidelijk dat relaties voor New Day Impact zo belangrijk zijn. Verbinding maken met mensen met wie we onze passie kunnen delen. Want uiteindelijk is een feestje mooi maar blijft onze blik gericht op de toekomst. Er is nog zoveel te doen: zoveel armoede, slechte huisjes, uitzichtloosheid, ziekte, gebrek aan onderwijs, gebrek aan toekomstperspectief. Met elkaar zetten wij onze schouders eronder voor misschien wel ‘another ten years’. Hopelijk samen met jou, als betrokkene bij ons werk.

Wanneer je ideeën hebt, als je graag eens mee wilt reizen of als je ons wilt steunen als vaste donateur: laat het ons weten via info@newdayimpact.nl

En dan komen we elkaar wellicht de volgende 10 jaar nog regelmatig tegen…

Paul, Paul, Rolinka, Marijke, Astrid, Frits en Marianne

Jubileum boek ‘Ten years of impact’

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van New Day Impact is er een jubileum editie uitgebracht met daarin 10 verhalen over ‘ten years of impact’. Een prachtige verzameling van verhalen van reizigers, businesspartners, bestuursleden en ook van partners uit Albanië en Kosovo.

Alle bezoekers van het jubileumfeest konden een boek meenemen. Heb je dit gemist, laat het ons weten en stuur een mail naar info@newdayimpact.nl en we zorgen ervoor dat jij ook in het bezit komt van dit mooie boekwerk.