Roeien voor Albanië

juni 7, 2023 2:36 pm

Wat een superprestatie van de Roeispijkers! Op 31 mei roeiden ze in één dag met twee roeiboten de langste roeimarathon ter wereld: 100 km van Leiden via Haarlem en weer terug naar Delft. Het weer was heerlijk en de sfeer zat er goed in, zowel bij de roeiers als alle vrienden en familieleden die hielpen met de catering en de begeleiding.

Pittige uitdaging met prachtig resultaat
Een pittige uitdaging met naast kapotte handen, vermoeide lijven en zere billen vooral een prachtig resultaat. Het doel was € 5.000 op te halen voor een gezin in Albanië, maar het is uiteindelijk €6.480 geworden! Fantastisch! Hiermee kunnen we deze familie echt helpen, zodat zij weer met hoop naar de toekomst kunnen kijken.

Alexander, Nout, Luke, Bart, Ellemijn, Xander, Michiel, Vroukje, Maarten, Eva, Lisa en Milou: Bedankt! En natuurlijk ook veel dank aan sponsoren waardoor we een geweldig bedrag voor dit gezin beschikbaar hebben.

Ben je enthousiast geworden over het werk van New Day Impact? Wil je ook een fundraise actie starten voor onze projecten? Stuur een mail naar info@newdayimpact.nl

Op de hoogte blijven van dit project? Volg onze socials!