New Day Mission, we konden weer!

oktober 26, 2021 7:15 pm

In de afgelopen 13 jaar gingen we vanuit New Day Impact heel regelmatig op reis met vrijwilligers, ondernemers, leraren, dansers, dokters en studenten. Wat een gemis om dit in de afgelopen 2 jaar niet te kunnen doen in verband met Corona.
We misten onze partners, het rondlopen op de projecten, leuke activiteiten doen met kinderen, vrouwen en jongeren, klussen, op zoek zijn naar nieuwe projecten enz.

Maar… in de herfstvakantie stapten 8 enthousiaste NDI vrijwilligers in het vliegtuig voor een aantal intensieve dagen in Tirana, Lushnje en Bitaj. Er zijn bijna geen woorden voor de prachtige ontmoetingen, de verhalen van onze partners, de huisbezoeken die soms diepe indruk maakten, het uitdelen van de voedselpakketten, het te gekke dramastuk, het werken met wel 50 kinderen in een ruimte, lieve vrouwen in Bitaj die ons kwamen begroeten met bloemen, alle spontane omhelzingen.
Daarnaast was er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling: uit de comfortzone stappen, gewoon maar meegaan met de rest, uitgedaagd worden en heel veel leren. Stil worden van armoede en machteloosheid, (opnieuw leren) bidden en met elkaar delen welk aandeel we zelf kunnen hebben en hoe we een lichtje kunnen zijn. Gaaf om dat zelf door te maken en te kunnen delen in een fijn team!

Deze reis smaakt naar natuurlijk naar meer! Intussen is een bestuursreis in voorbereiding, een businesswisereis en een reis met een jongerengroep vanuit Apeldoorn in de zomer van 2022.
En wie weet zijn er ook nog mogelijkheden in de meivakantie van 2022.

Heb je interesse om eens aan te sluiten? Laat het ons weten en mail naar reizen@newdayimpact.nl.nl