Summerrun

juni 28, 2021 5:21 pm

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE NEW DAY IMPACT SUMMERRUN!

Ruim 80 deelnemers hadden zich ingeschreven voor de 5, 10 of 21 km en trotseerden de hoge temperaturen op deze dag.  Genietend van de weidse uitzichten bij Beemte Broekland, het Apeldoorns kanaal of van ons eigen Mheenpark werden persoonlijke grenzen verlegd om uiteindelijk met een voldaan gevoel de eindstreep te behalen!
Wat een feest was het tijdens deze zonovergoten New Day Impact Summerrun op zondag 27 juni!

Nadat we lange tijd geen evenementen konden organiseren, was dit weer een eerste mogelijkheid om van ons te laten horen. Samen met Personal Gym Maurice Janssen sloegen we dit voorjaar de handen ineen om een hardloopwedstrijd te organiseren, al dan niet voorafgegaan door trainingsbegeleiding van zijn Personal Gym. De opbrengst van deze run komt ten goede aan het realiseren van sanitaire voorzieningen voor Stichting Dak- en Thuislozen in Apeldoorn. Hoe gaaf is dat!

Veel dank aan alle New Day Impact Summer-runners en aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen. En last but not least: dank aan alle sponsoren die deze run mede mogelijk hebben gemaakt! De vele enthousiaste reacties die we ontvingen vragen om een vervolg!