Markus bedankt!

november 29, 2018 10:44 am

Na 10 jaar stopt onze grote wijze vriend Markus Wegert als bestuurslid van New Day Impact. Markus stond met Paul en Marianne aan de wieg van de stichting en heeft in de afgelopen jaren alle avonturen in Albanië en Kosovo, maar ook in Brazilië, van dichtbij meegemaakt.

Markus, we gaan je missen! Je humor, verantwoordelijkheidsgevoel, je wijsheid, je geweldige handigheid met multimedia, je originele ideeën, je kritische vragen, jouw oog voor onze grote, maar vooral ook voor onze kleine donateurs! Maar vooral ook je enorme passie voor mensen in nood, waarbij je graag de tijd voor ze nam. Markus, een man met visie en met een heldere identiteit: leven zoals Jezus dat bedoeld heeft: niet voor onszelf maar vooral voor onze naasten.

Na 10 jaar heb je besloten dat je meer tijd gaat steken in het “werk voor de kerk” en andere activiteiten. We zijn heel blij dat je betrokken blijft als vrijwilliger van New Day Impact en we nemen in december nog op een bijzondere manier afscheid van jou en van Angelique!