Colour the World: succes!

december 4, 2017 11:07 pm

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover op 2 december: het New Day Impact gala in Orpheus met als thema “Colour the world”.  Met maar liefst 640 VIP gasten en daarnaast een uitverkochte grote zaal voor de show van Up with People beloofde het een bijzondere avond te worden!

Trouwe vrijwilligers zorgden samen met de gekke NDI “gastvrouwen” Ali en Maaike voor een warm welkom. Na een aperitief met amuse liepen de gasten naar de prachtig gedekte tafels in de Bijvoet en Holt foyer en de Rabobankzaal. Tijdens het welkomstwoord benadrukte voorzitter Paul het belang van deze avond: kleur brengen aan het bestaan van de Egyptische Romagemeenschap aan de “Rivershore” in Tirana. Wat was het stil tijdens de indrukwekkende film over de kleine Sibe van 9 jaar die dagelijks zorgt voor haar drie jongere broertjes en zusjes in een zeer onveilige omgeving. Wat zou het mooi zijn om in deze wijk een centrum te realiseren met dagopvang, basiszorg en onderwijs! Reden genoeg voor alle gasten om enthousiast te bieden op prachtige veilingkavels met als topper een schilderij van een Kosovaarse VIPgast van Rotary Club Gjakova.

Tegelijkertijd vonden in de foyer de kleurdozen van Royal Talens gretig aftrek: een toepasselijk cadeautje voor de feestdagen en tevens een lot voor de loterij. Na het diner was het tijd voor de geweldige show van Up with People. Hierbij kon niemand stil blijven zitten, de energie spatte eraf! De avond eindigde voor de gala-gasten met een swingende after-party waarbij DJ Giel veel gasten op de dansvloer kreeg. Aan het eind van de avond liep iedereen langs de loterijtafel met prachtige prijzen zoals dinerbonnen en schildersets. Met een bloemetje vertrokken de gasten naar huis na een fantastisch event!

We kunnen nog bijna niet geloven hoe de avond is verlopen en worden warm van alle lieve en enthousiaste reacties en bedankjes. Wij bedanken alle gasten en vooral ook alle vrijwilligers voor hun inzet: hun enthousiasme en warmte kleurden de avond! Gala “Colour the World” levert genoeg op om het wijkcentrum op de Rivershore te kunnen realiseren, daar zijn we heel erg dankbaar voor!