Geef

Je kunt helpen het werk van Stichting New Day Impact mogelijk te maken door ons financieel te steunen. Dat kan op verschillende manieren.

Word donateur!

Je kunt donateur worden en ons eenmalig of structureel steunen met een (vast) bedrag. Je kunt hiervoor een bedrag overmaken of een vaste overschrijving doen naar de bankrekening van Stichting New Day Impact: NL68 RABO 0155658514 (BIC: RABONL2U) Ook kun je ons machtigen periodiek een bedrag te incasseren. Vraag hiervoor het machtigingsformulier aan via info@newdayimpact.nl.

Periodieke gift

Je kunt ons werk ondersteunen met een periodieke gift. De giften zijn op deze manier 100% fiscaal aftrekbaar. (De fiscus betaalt dan eigenlijk mee aan de gift!) Voorwaarde is dat er voor minimaal vijf jaar een vast bedrag wordt gegeven. Je kunt het formulier hier downloaden, vervolgens invullen en ondertekend opsturen naar: NDI, Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn.

Nalaten aan Stichting New Day Impact

Je kunt New Day Impact gedenken in je testament. Door middel van een nalatenschap of legaat kan NDI realiseren wat jij belangrijk vindt. 

Online shoppen = gratis doneren!

Via newdayimpact.doelshop.nl kun je gratis doneren door te shoppen bij aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar te klikken naar de shop of product en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra, maar de commissie gaat dan grotendeels naar New Day Impact!

Kom in beweging

Zie je kansen om een crowdfunding-actie op te pakken door bijvoorbeeld deel te nemen aan een sportief evenement? Stuur een mail naar info@newdayimpact met je plan en wij helpen je op weg met ons crowdfunding platform van PIF-world. 


Inleveren lege cartridges

Heb je lege cartridges? Lever ze in op ons kantoor! Voor een lege cartridges krijgt New Day Impact via de Recycle club tussen de € 0,75 en € 4,= per stuk. Breng ze langs op Tweelingenlaan 44 in Apeldoorn of bij één van onze vrijwilligers.

Ali en Maaike

Ali en Maaike is het komisch duo om jouw feest of evenement op te vrolijken. Zij doen dit in ruil voor een mooie gift, collecte of presentatie. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.