The sky is the limit

28-04-2022

Het Sky & Fly-event: een onvergetelijke reis!

Wat was het een geweldig evenement afgelopen zaterdag 18 juni: het Sky & Fly-event ‘The Sky is the limit’ op het Skydeck in Teuge. Zo’n 500 bezoekers hebben het fundraise-event bezocht en zijn deze avond met ons ‘op reis’ gegaan naar Kosovo en Albanië. Een reis om niet meer te vergeten.

VLIEGVELD

Het Skydeck in Teuge was door onze vrijwilligers omgetoverd in een waar vliegveld. Ook de vrijwilligers zelf zagen eruit als echte stewards en stewardessen. Helemaal in stijl. Bezoekers konden genieten van een heerlijk galadiner afgewisseld met geweldige muziek van de Ierse band ‘The Socks in the Frying Pan’, de band Groove 21 en niet te vergeten DJ Chiel. Door het mooie weer was het buiten ook in stijl aangekleed en werden bezoekers voorzien van een hapje en een drankje. Vanaf 22.00 uur gingen de tafels aan de kant en konden de voetjes van de vloer op de dansvloer.

VEILING

De veiling van de avond heeft een geweldig bedrag opgeleverd voor (onder meer) het goede doel van NDI namelijk voor de bouw van een multifunctioneel centrum in Gjakova (Kosovo). We zijn hiervoor enorm dankbaar!

DANK!

We willen onze (internationale) gasten, alle vrijwilligers, partners, vrienden en iedereen die meegewerkt heeft om dit event tot een fantastisch feest te maken, enorm bedanken. Zonder ieders hulp, op wat voor manier dan ook, hadden we dit nooit kunnen organiseren. Hartelijk dank!
Zie hierbij de foto’s van dit geweldige event!
Fotografie: André van de Bos