Midwinter – NDI Homerun

04-11-2019

Loop mee voor onze sponsoractie!

Op 2 februari 2020 doen de NDI Runners opnieuw mee met de midwintermarathon in Apeldoorn. We nodigen je van harte uit om met ons mee te doen op je eigen afstand: 8 km, 16 km of 25 km.

Dit jaar lopen we voor het renoveren van het huis van een prachtige maar kwetsbare familie in Klina, Kosovo. Iedereen weet dat een droog en warm huis, een veilige plek, de basis is voor verandering en ontwikkeling. Bij dit gezin is intussen al begonnen met het aanbrengen van de basisvoorzieningen zoals stromend water en afvoer. Het dak is bij elkaar gespaard door de NDI Businesswise Big. Voor de rest van de renovatie is nog 3250 euro nodig. De man des huizes wordt voor deze klus in dienst genomen door onze lokale aannemer. Wat een kans om te leren en te werken. Voor de kinderen betekent het straks een goede plek om opnieuw naar school te gaan en te werken aan een betere toekomst.

We vragen van de NDI Runners een bijdrage van 50 euro voor dit project. Je kunt dit uiteraard zelf betalen of je laten sponsoren via onze crowdfunding pagina op PIF world.

Wat krijg je ervoor terug?

De bekende warme tent naast de startvakken aan de Loolaan, een plek om je om te kleden, koffie, soep en broodjes en een prachtig wedstrijdshirt gesponsord door Van Triest stylist-schilder-stoffeerder uit Vaassen en Hendriks Makelaardij uit Apeldoorn.

Hoe meld je je aan?

In elk geval als eerste inschrijven voor de wedstrijd bij midwintermarathon.nl en daarna bij ons via info@newdayimpact.nl. Je krijgt dan van ons alle informatie, instructie over PIF world en we houden je op de hoogte over de voorbereidingen.

Loop jij mee voor een betere wereld?
Geef je dan snel op!