Nieuwjaarsduik – 1 jan 2024

In de kou, uit de kou! 

De mooiste manier om 2024 te beginnen is door samen met jouw vrienden een gezonde nieuwjaarsduik te nemen en aan de waterrand te proosten op het nieuwe jaar. 
Doe mee en kom op 1 januari om 11.00 uur naar Bussloo! 

Dip & Joy en Personal Gym Maurice Janssen zijn bevriende organisaties van New Day Impact. Dit jaar slaan ze de handen ineen voor een te gek nieuw initiatief en nodigen ze al hun (en onze!) sportieve vrienden uit om mee te doen. Onder leiding van de aanwezige personal trainers doen we een korte en stevige warming-up, om vervolgens de kou te trotseren in een uitdagende plons. Eenmaal omgekleed staan de warme oliebollen en een heerlijke warme drank voor je klaar en toosten we graag samen met jou op een gezond en sportief 2024!  
Dit leuke event wil jij natuurlijk niet missen dus wachten wij vol spanning op jouw aanmelding! 

Aanmelden kan tot uiterlijk 27 december! Na deze datum ontvang je een mail met verdere details. 

 

In de kou voor warme winter

Met deze nieuwjaarsduik ondersteun je het werk van New Day Impact. Al bijna 15 jaar reiken we uit naar mensen in nood in Albanië en Kosovo. In deze landen zijn de winters vaak zeer streng en hebben de allerarmsten meestal geen middelen om aan de kou te ontsnappen. Wij vragen je daarom om met jouw aanmelding een kachel aan te steken voor hen die met gedwongen kou te maken hebben. Meld je nu aan (alleen, als gezin of als vrienden) en doneer een bedrag naar keuze, waarmee jij een aantal kachels in Oost-Europa ontsteekt.

NB: Deze nieuwjaarsduik is speciaal georganiseerd voor de achterban van NDI, Dip & Joy en Personal Gym Maurice Janssen. Aanmelding is verplicht. Voor een opengestelde nieuwjaarsduik bevelen wij het initiatief bij Strandhuys de Enk van harte bij je aan.

Let op! 

Een korte blootstelling aan koud water heeft tal van positieve gezondheidseffecten. Het geeft onder meer een boost aan het immuunsysteem. Het is echter niet wijs om mee te doen bij: 

  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Hoge bloeddruk (die niet goed is ingesteld)
  • Secundaire vorm van Raynaud 

Ik duik mee