Evening At The Castle

15 juni organiseren wij op kasteel Cannenburch in Vaassen een bijzonder fundraise event, genaamd ‘Evening at the Castle’. Geniet in de prachtige setting van het kasteel van een heerlijk diner in middeleeuwse sferen, met muziek, entertainment én een feestelijke afterparty!  

Building the NXTLVL 

Wij bouwen aan een nieuwe toekomst voor kwetsbare mensen in Albanië en Kosovo. Met het (ver)bouwen van twee multifunctionele centra creëren we veilige plekken waar mensen echte aandacht en een warme maaltijd ontvangen. Centra waar ruimte is voor kinderopvang, huiswerkbegeleiding, een werkgelegenheidsproject, Engelse les en kerkdiensten.  

  

In de centra is veel aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden, waarmee mensen zelf blijvende verandering in hun leven kunnen aanbrengen. Want wat wij willen bereiken? Dat mensen zélf bouwen aan hun NXTLVL! En waar wíj kunnen helpen, doen we dat graag! Dus, wij bouwen door… bouw jij mee? 

  

Deelnemen? Reserveer jouw tafel  

Wil jij meebouwen en deelnemen aan dit event? Reserveer dan een tafel voor 8 personen en draag zo bij aan onze projecten op de Balkan. Nodig je relaties, vrienden of familie uit voor een onvergetelijke avond op één van de mooiste plekken van Gelderland. We heten je graag van harte welkom! 

  

Ontdek het avondvullende programma in de brochure en meld je aan via info@newdayimpact.nl of bel 06-534 098 49 (Paul de Lange). 

 

Wanneer: 15 juni 2024 
Waar: Kasteel Cannenburch 
Hoe laat: 17u – ca. 23u  
Kosten: € 1.350 per tafel – voor 8 personen 
Dresscode: Kasteelchic